Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Обратен гард / Southpaw (2015)

Southpaw
7.3254 хил. гласа
Актьори
Oona Laurence, Rachel McAdams, Jake Gyllenhaal
Режисьор
Antoine Fuqua
Сценарист
Kurt Sutter
Снимки
USA, Indiana, Indiana University of Pennsylvania - IUP Kovalcik Convention and Athletic Complex
Жанр
Драма
Година
2015
Премиера
Държави
Хонг Конг, САЩ
Продължителност
2 ч 04 мин
Трейлър на Обратен гард / Southpaw (2015)
5 787
Абонирай се за YouTube канала ни
Живота на успешния боксьор Били се променя, след трагичната смърт на съпруга му. Той потъва в алкохол и наркотици, и единствения човек, който може да му помогне е бившия боксьор Tick.

Били е на върха на успеха си. Като боксьор, той четири пъти защитава титлата си. С приятен семеен живот, притежаван дом и сигурна финансова позиция, той е във върха на силите си. Той се наслаждава всичко това, живот написан като на книга. На по време на едно благотворително събитие се случва инцидент, в който съпругата му е убита.

След трагичната й смърт, той коренно се променя. От сега нататък, над животът му доминират наркотици и алкохол. Били се загубва в тях, настъпва финансов крах и той губи попечителство над дъщеря си и къщата му се отнема. Той трябва да се контролира, ако иска да върне живота си и победите в мачовете. Неговото съществуване се превръща в една смъртоносна пързалка, до деня, в който го среща бившия боксьор Tick. Той иска да помогне на Били да си върне духа и славата. Сега му предстои най-сериозната бита, да се научи да се борят срещу самия себе си.

С участието на

  • Jake Gyllenhaal
    Jake Gyllenhaal
    Джейк Джилънхол