Pulp документални филми / Pulp: A Film About Life, Death & Supermarkets (2014)

7.31 490 votes
Актьори
Candida Doyle, Jarvis Cocker, Nick Banks
Режисьор
Florian Habicht
Сценарист
Florian Habicht, Jarvis Cocker
Снимки
UK, England, South Yorkshire, Sheffield
Жанр
Документален, Драма
Година
2014
Премиера
19 Ноември 2014
Държава
UK
Продължителност
90 мин.
Трейлър на Pulp документални филми / Pulp: A Film About Life, Death & Supermarkets (2014)
110
0
0

 pulp-a-film-about-life-death-supermarkets

pulp-a-film-about-life-death-supermarkets-1

Музикалната група PULP показва славата на световната сцена през 1990-те години, когато обикновените хора стават звезди. За 25 години те има 10 милиона продадени албума.Във филма те споделят мислите си на славата, любовта и живота през периода от най-добрата им кариера.

Повечето банди се появи на големия екран и веднага изчезне, или те се изгради постепенно и бавно. PULP не следва този маршрут. За първите 12 години от своето съществуване, групата беше почти в пълен мрак, правейки една шепа албуми и сигнали  през 80-те който са с почти никакво внимание. В началото на десетилетието, групата започва да набира аудитория, предизвиквайки забележителен обрат на събитията. Евтините синтезатори на групата правят впечатляващи мелодии. Няма друг стил като PULP. Той се отличава със стилен звук, който го прави лидер в музиката.

Нещо интересно: режисьора на филма е наел обикновени хора от улицата да участват в него. Това е наистина смешно, никой не е очаквал да се получи нормален филм, но често живота ни поднася изненади.