Том и Джери
Patient Zero

Нулев пациент / Patient Zero (2018)

4.57 960 votes
Актьори
Natalie Dormer, John Bradley, Stanley Tucci
Режисьор
Stefan Ruzowitzky
Сценарист
Mike Le, Mike Le
Снимки
Shepperton Studios, Surrey, Shepperton
Жанр
Ужаси
Година
2018
Премиера
Държава
Англия
Продължителност
1 ч 33 мин
277
В не е ясно от къде, но ужасна световна епидемия трансформира повечето хора в насилствени и агресивни хищници. Дали ще се намери човек, който да устои на техните атаки. Малко оцелелите, а намирането на „Нулев пациент” може е единствения начин да се открие лекарство от болестта.
В света се разпространява глобална пандемия, при която заразените хора мутират в нов вид създания, в който главно преобладава насилие, а с тази интензивност все повече хора изчезват. Morgan е един от малкото хора, които досега са били пощадени от пандемията Но един ден той е ухапан от заразен човек. Но вместо сега да развие същите симптоми, като другият засегнат, той прави изумително откритие: изглежда че той има  имунизирани срещу негативните ефекти на болестта и дори може да общува със заразените. С новото си откритие, той тръгва в търсене на първия човек, който може да диагностицира вируса от така наречения нулев пациент. Така той се среща с  вирусолога Джина и военния ръководител на полковник Нокс. Те заедно се опитват да спасят света, като преглеждат заразените и се опитват да открият лек, а според Джина дори е възможно болестта да се обърне и да се излекуват заразените хора.

С участието на

  • Natalie Dormer
    Natalie Dormer
    Натали Дормър
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички