Мацки параноички / Paranoid Girls (2015)

7.6190 votes
Актьори
Ángel de Miguel, Antonio Ibáñez, Patricia Valley
Режисьор
Pedro del Santo
Сценарист
Helena Montesinos
Жанр
Комедия
Година
2015
Премиера в България
16 Септември 2016
Държава
Spain
Продължителност
89 мин.
Трейлър на Мацки параноички / Paranoid Girls (2015)
4 / 5 - 3 vots
150
0
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Мечтата на три момичета да бъдат на модния подиум. Те следват своите желания, но не подозират, какво крие лъскави живот на модата. Тяхната мечта е обречена на провал, защото си имат работа с фотограф, който обича скандалите и враждебната обстановка.
Всяка нова и хубава работа крие своите недостатъци, но в повечето скучай за да ги видим, ние трябва да я започнем. В киното, в модата.. ние виждаме известни личности в целия им блясък и красота, но за да го получат, те са дали нещо от себе си. Филма ни сблъсква с няколко героини, които искат да се присъединя към този лъскав свят, но не подозират, какво ги очаква зад кулисите му.
Това е първата испанска комедия за света на модата, макар и с драматични елементи. В нея се разказва историята на три момичета – Ана, Паула и Вероника, които искат да станат част от модната сцена. Те постепенно откриват тъмната страна на модата зад славата и блясъка на прожекторите. Момичетата ги очаква провал, тъй като те се ангажират с антагонистичен фотограф, който влачи всички в бездната на опасностите. Те ще се научат да ценят приятелството над примамките на модни капани и насладите в живота.
Добави ревю