Убийство за Оскар

Зрителна измама 2 / Now You See Me 2 (2016)

6.5244 090 votes
Актьори
Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Mark Ruffalo
Режисьор
Jon M. Chu
Сценарист
Ed Solomon
Снимки
UK, England, Middlesex, Teddington, Teddington Lock
Жанр
Екшън, Комедия
Година
2016
Премиера в България
Държава
Франция, САЩ
Продължителност
2 ч 09 мин
Трейлър на Зрителна измама 2 / Now You See Me 2 (2016)
12 835
Абонирай се за YouTube канала ни
Изминала е една година от както няколко илюзиониста са пленява публиката със своите зрелищни трикове и са повлияли на ФБР. Сега четиримата герои планират най- опасната грабеж на света.

Вие сте чакали невероятното шоу от група талантливи илюзионисти, които са способни да зашеметят зрители и да правят невероятни неща. Съчетание на магия, фокуси и екшън. Това са трите основни неща, на които е разчитал режисьора Jon M. Chu. Всеки иска да види нещо свежо в киното. Екшъните стил терминатор вече не са на мода. Ние познаваме героите от предната част, които многократно са били в състояние да удивлява обикновените граждани и служители на реда и така да останат в сянка. Те продължават да развиват своите умения и да станат по-популярни.

В шоуто на фокусници ще правят магии с парите, които са директно открадната от банките. Но в тази част, техните врагове са по-опасни, ако искат и този път да останат незабелязани, ще трябва да покажат най-доброто от себе си.

Маговете от Зрителна измама се появяват отново на големия екран, една година по-късно от събитията развили се през първата част. ФБР са се издигнал в очите на обществото с четиримата илюзионистите, които със своите магии за допринесли много за разкриване на постъпленията. Но този път се появява човек на име Walter Mabry, който е технички по-напреднал и по-добър илюзионист от тях. Той започва да разкрива неетичните практики на маговете, с което им сваля доброто реноме. Така ги принуждава на един последен и най-опасен обир, в който те ще трябва да използва всичките си умения, ако искат да се измъкнат чисти.

now-you-see-me-2-2016-poster-2

 

Актьорски състав

 • Morgan Freeman
  Morgan Freeman
  Морган Фрийман
 • Lizzy Caplan
  Lizzy Caplan
  Лизи Каплан
 • Daniel Radcliffe
  Daniel Radcliffe
  Даниъл Радклиф
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички