Зрителна измама 2 / Now You See Me 2 (2016)

6.5199 610 votes
Актьори
Lizzy Caplan, Mark Ruffalo, Daniel Radcliffe
Режисьор
Jon M. Chu
Сценарист
Ed Solomon, Pete Chiarelli
Снимки
UK, England, Middlesex, Teddington, Teddington Lock
Жанр
Екшън, Комедия
Година
2016
Премиера в България
10 Юни 2016
Държава
USA
Продължителност
115 мин.
Трейлър на Зрителна измама 2 / Now You See Me 2 (2016)
4.6 / 5 - 7 vots
12359
31
1
Присъединете се към YouTube канала ни
Изминала е една година от както няколко илюзиониста са пленява публиката със своите зрелищни трикове и са повлияли на ФБР. Сега четиримата герои планират най- опасната грабеж на света.
Вие сте чакали невероятното шоу от група талантливи илюзионисти, които са способни да зашеметят зрители и да правят невероятни неща. Съчетание на магия, фокуси и екшън. Това са трите основни неща, на които е разчитал режисьора Jon M. Chu. Всеки иска да види нещо свежо в киното. Екшъните стил терминатор вече не са на мода. Ние познаваме героите от предната част, които многократно са били в състояние да удивлява обикновените граждани и служители на реда и така да останат в сянка. Те продължават да развиват своите умения и да станат по-популярни.

В шоуто на фокусници ще правят магии с парите, които са директно открадната от банките. Но в тази част, техните врагове са по-опасни, ако искат и този път да останат незабелязани, ще трябва да покажат най-доброто от себе си.

Маговете от Зрителна измама се появяват отново на големия екран, една година по-късно от събитията развили се през първата част. ФБР са се издигнал в очите на обществото с четиримата илюзионистите, които със своите магии за допринесли много за разкриване на постъпленията. Но този път се появява човек на име Walter Mabry, който е технички по-напреднал и по-добър илюзионист от тях. Той започва да разкрива неетичните практики на маговете, с което им сваля доброто реноме. Така ги принуждава на един последен и най-опасен обир, в който те ще трябва да използва всичките си умения, ако искат да се измъкнат чисти.

now-you-see-me-2-2016-poster-2

 

Добави ревю