Митика: Мисия за герои / Mythica: A Quest for Heroes (2015)

5.84 620 votes
Актьори
Jake Stormoen, Adam Johnson, Melanie Stone
Режисьор
Anne K. Black
Сценарист
Jason Faller, Anne K. Black
Жанр
Приключенски, Фантастика
Година
2014
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на Митика: Мисия за герои / Mythica: A Quest for Heroes (2015)
1 023
Абонирай се за YouTube канала ни
Марек е млада и неопитна магьосница на която предстои битката на живота й. За щастие тя няма да е сама, до нея ще са няколко силни война, в борбата срещу свирепи орки.
Това е разказ за едно момиче,  което преодолява оковите на робството и се отправя на пътешествие, за да открие приключенията и свободата, за които така копнее. Хваната в робство, Марек, мечтае да стане магьосница. Когато среща красивата жрица, Теела, която се нуждае от помощ, Марек бяга от своя господар и заедно със събрания от нея екип – войнът Тане и полу-елфа крадец Даген – се впускат в едно епично пътешествие, за да освободят сестрата на Теела, която орките и огрите са отвлекли. След като стигат до лагера на орките, те научават, че сестра й е отведена в планините от огромен великан-човекоядец. За да я спасят и да избягат, героите преодоляват битки с дракони, орки, великани и паяци с размерите на гигантски кучета.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички