Смърт край Нил

Леприкон: Началото / Leprechaun: Origins (2014)

3.24 960 votes
Актьори
Andrew Dunbar, Stephanie Bennett, Dylan Postl
Режисьор
Zach Lipovsky
Сценарист
Harris Wilkinson, Scott Salter
Снимки
Canada, British Columbia, Vancouver
Жанр
Ужаси
Година
2014
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 30 мин
192
Четирима приятели отиват на почивка в Ирландия в малко село, където има легенда за ужасяващо чудовище. Легендата обаче се оказва реалност и те ще си имат работа със странно същество.
Четирима приятели Жени (Melissa Роксбърг), Дейвид (Brendan Fletcher), Софи (Stephanie Bennett) и Бен (Andrew Дънбар) искат да отиват до Ирландия, да прекарат времето спокойно да се отпусна в ирландската атмосфера. Те пътуват по селските райони и отиват до земеделския производител Хамиш (Garry Chalk), който им казва че ще ги почерпи с най-хубавата бира на света и ще има атракции в района. Той им показва древни камъни, по които има странни рисунки, това е най-интересната забележителност в района на малкото селце. Така малката група прави поход към труднодостъпни места, което им отнема 7 часа, а иначе по всяко време могат да се настанят в изоставена дървена къща. Но скоро те осъзнават, че там има нещо заплашително, което е трябвало по-рано да разберат от рисунките на камъните.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички