Hello, My Name Is Doris (2015)

6.616 770 votes
Актьори
Sally Field, Tyne Daly, Max Greenfield
Режисьор
Michael Showalter
Сценарист
Michael Showalter, Laura Terruso
Снимки
Los Angeles, USA, California
Жанр
Драма
Година
2015
Премиера
01 Април 2016
Държава
USA
Продължителност
95 мин.
Трейлър на Hello, My Name Is Doris (2015)
165
0
0
През цели си живот прекарва като призрак – тя живее в самота и не иска да признае чувствата си към своя колега. След като намират подкрепа, тя отива на концерт, където ще бъде нейния любим. Но точно тогава, по време на цялото забавление, тя разбира, че никога не го е познавала!
Здравейте, казвам се Дорис (2015)

Дорис винаги е била незабележима. След толкова много години, тя най-накрая решава да вземе живота в свои ръце. За това тя посещава семинар за „самопомощ”, който ще й помогне, да има повече довери на себе си и да не се колебай в постъпките си. Това

Е й помогне особено на работа, където работи с доста по-малък на възвърнат неин колега Джон, в който тя е била тайно влюбена. Дорис е стимулиран от семинара и с помощта на 13-годишната си внучка Роз, тя разбира как може да научи повече за своя избраник, Джон и решава да признае чувствата си. Роз намира ФБ профила на Джон, от където научават, че той скоро ще посети концерт на любима си група. Дорис също отива на концерта, където се запознава с неговите приятели. В тази нощ, колкото повече научава за него, става явно, колко малко го е познавала. В един миг тя има чувството, че той всъщност е напълно непознат.
Добави ревю