Агент полуинтелигент / The Brothers Grimsby (2016)

6.279 770 votes
Актьори
Annabelle Wallis, Rebel Wilson, Isla Fisher
Режисьор
Louis Leterrier
Сценарист
Phil Johnston, Sacha Baron Cohen
Снимки
South Africa, Cape Town
Жанр
Комедия
Година
2016
Премиера в България
26 Февруари 2016
Държава
UK
Продължителност
83 мин.
Трейлър на Агент полуинтелигент / The Brothers Grimsby (2016)
5 / 5 - 2 vots
3042
2
1
Трейлър на Агент полуинтелигент / The Brothers Grimsby (2016)

Шпионина Себастиан по време на една акция, намира брат си с който са били разделени от 28 години. Оказва се че брат му се е превърнал във футболен запаляно и дори идиот, но и с това може да бъде полезен в мисията.

Grimsby 2016

Преди 28 години сираците Ноби и Себастиан са разделени и приети от различни семейства. Докато футболния хулиган Ноби сега има хубав живот с приятелката си и ) и девет деца в Североизточна Англия, а Себастиан има вълнуващия живот като добросъвестен топ шпионин. Но Ноби никога не е забавил за малкия си брат и има за цел да го намери. Той намира брат си, точно в момента в който Себастиан е в беда: шпионинът е открил зловещ план, с който целия свят е в опасност и още по-лошо, че той попада в подозрение, че е замесен. Сега когато започва борба между доброто и злото, последното нещо, което иска да види е идиотски си брат Ноби. Себастиан се опита да спре световна терористична атака. Заедно с брат си се изправен през смъртоносните убийци MI6. Въпреки, че брат му е идиот, оказва се, че може да бъде от помощ.

Предистория и информация

Оригиналното заглавие на шпионската комедия, е Гримсби, което е името на град в Североизточен Линкълншър, Англия. Това е градът, в който също така се провеждаха снимките на филма. Градът е дом на футболния клуб Grimsby Town FC, известен още като “моряците”. Техния стадион се намира в близкия град Блъндел парк, което често води до шеги, че Grimsby Town е единственият футболен клуб в Англия, който всеки мач е играл в друг град.

grimsby-2016-poster-6

 

В главната роля
  • Annabelle Wallis
    Annabelle Wallis
    Анабел Уолис