Чудовищният парадокс (2018)

5.680 690 votes
Актьори
Elizabeth Debicki, Daniel Brühl, Gugu Mbatha-Raw
Режисьор
Julius Onah
Сценарист
Doug Jung, Oren Uziel
Снимки
Los Angeles, Hollywood
Жанр
Sci-Fi
Година
2018
Премиера
20 Април 2018
Държава
USA
Продължителност
102 мин.
Бюджет
10,000,000
Трейлър на Чудовищният парадокс (2018)
152
0
0
В близко бъдеще: След като на космическа станция на US има малка неизправност, земята е внезапно изчезва. Докато астронавтите от космическата станция, се опитват да намерят липсващата планета, те намира на втора космическа станция, която може да бъде ползвана в този мистериозен случай.
Кловърфийлд: Филмът (2018)

Космическа станция в орбита около Земята, функционира успешно дълго време. Изследовател във трилъра трябва да се справят с новите технологии и разработването на нови модели. На борда на станцията настъпила злополука никой не може да предвиди. За сега тревогата е само сред специалистите, но след известно време инцидентът не се разминава без ужасяващи последствия. Сега учените не могат да открият планетата Земя. Тя не може да бъде открит в цялата вселена. Вместо това те откриват друга станция, която е на несъществуваща планета.

Какво е предизвикало тези необясними промени? Какви са били действията на учените? Въпроси постоянно възникват, но отговори за момента няма. С течение на времето, несигурността се увеличава още повече. Заедно с космическия кораб има друга станция. Членовете на екипажа не могат да разберат какво ги очаква – спасение или гибел? Така или иначе, те трябва да проверят данните за тази мистериозна планета.

 

 

 

В главната роля
  • Elizabeth Debicki
    Elizabeth Debicki
    Елизабет Дебики