Диада

Аз, проклетникът 3 (2017)

Despicable Me 3
6.2146 хил. гласа
Актьори
Steve Carell, Trey Parker, Kristen Wiig
Режисьори
Pierre Coffin, Kyle Balda
Сценаристи
Ken Daurio, Cinco Paul
Жанр
Анимация, Приключенски
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 29 мин
Трейлър на Аз, проклетникът 3 (2017)
24 358
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Аз, проклетникът 3 (2017)
Трейлър на Аз, проклетникът 3 (2017)
Гру иска да се пенсионира, но не може да поучи мира, защото не е открил един стар престъпник. Той взема със себе си верните си слуги Агнес, Едит и Марго и потеглят към едно ново приключение.

Тази трета част вероятно ще надмине всички очаквания на фенове на анимациите. В едно семейство, мъж, бивш престъпни, се опитват да даде най-доброто на детето си и започват да работи за тайна правителствена агенция, която хваща опасни престъпници. Сега главният герой живее с бившия си съперник Люси, която също е решила да се махне от престъпността и да се бъде далеч от всякакви неприятности. Но с нередовния им график, трудно могат да опазят детето, когато работата им е от световно значение.

Гру е втората част на Агент Луси. Двамата са сред най-добрите агенти и се борят винаги рамо до рамо в престъпността, известни под името Груси, (смес от двете имена).

Изведнъж федералното кораба в средата на океана, е нападнат от Балгазар Брат. Той е супер злодей от 80-те години, който винаги носи подплънки на раменете и се облича демоде. Преди години, той се е радвал на славни времена, бил е сред най-известните злодеи, с необуздана престъпна енергия. Сега той е залязваща звезда, но все още има желания да завладее света. Агент Гру се опитва да го залови, но Балгазар той със своята изобретателност и танцови движения надхитрява Гру и го поставя в неудобно положение. Балтазар има много по-амбициозни планове, отколкото да краде бижута. Дали главните герои ще осъзнаят какво иска той и ще успеят да го спрат?

За нещастие Гру е уволнен, тъй като не успява да се справи със злодея. Той разбира, че има брат близнак, който не оставя по-назад в шпионажа и престъпността. Двамата трябва за първи път да се обединят, за да хванат суперзлодея, който разполага с куп джаджи, като дъвка, която може да се превърне в балон и мощна бомба в кубче на Рубик, които му дават предимство.

 

 

 

 

 

 

 

 

С участието на

  • Kristen Wiig
    Kristen Wiig
    Кристен Уиг
  • Steve Carell
    Steve Carell
    Стийв Карел