Годзила срещу Конг
Cowboys vs Dinosaurs

Каубои срещу Динозаври / Cowboys vs Dinosaurs (2015)

2.71 290 votes
Актьори
Casey Fitzgerald, Rib Hillis, Eric Roberts
Режисьор
Ari Novak
Сценарист
Rafael Jordan, Anthony Fankhauser
Снимки
USA, Montana, Livingston
Жанр
Екшън, Комедия
Година
2015
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 29 мин
Трейлър на Каубои срещу Динозаври / Cowboys vs Dinosaurs (2015)
1 748
Абонирай се за YouTube канала ни
В едно малко градче, в което до момента нищо интересно не се случва, избухва експлозия в близка мина от която се появява динозаври. Те започват да тероризират града, а група каубои се въоръжават със смелост и пушки, за да унищожат зверовете
След като поставят екзплозиви в мината, без да очакват, местните миньори пускат на свобода създания, несъществуващи от хилядолетия. От развалините и дима се появяват динозаврите, за да внесат ужас в малкото западно градче. Никои не е в безопасност. Дивите зверове са на свобода, пълни с енергия. Група каубои се изправят срещу тях, за да спасят родиния си град. Докато праисторическите същества атакуват с острите си зъби, хората им отвръщат с пистолети, пушки и газови оръдия. Битката е ожесточена. Никои не се предава, но кой ще победи? Динозаврите са готови да разкъсат всеки изправил се на пътя им,  а каубоите стрелят по тях без да им мигне окото. И двата вида са застрашени от изчезване, но кой ще оцелее в невижданата до сега борба на каубои срещу динозаври?
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички