Вещиците

Дете 44 / Child 44 (2015)

6.564 650 votes
Актьори
Tom Hardy, Noomi Rapace, Gary Oldman
Режисьор
Daniel Espinosa
Сценарист
Tom Rob Smith, Richard Price
Снимки
Czech Republic, Prague
Жанр
Трилъри
Година
2015
Премиера
Държава
Чехия, Англия, САЩ, Русия
Продължителност
2 ч 17 мин
Трейлър на Дете 44 / Child 44 (2015)
2 501
Абонирай се за YouTube канала ни
Агент на държавната сигурност, разследва серия от убийства. Той няма да се спре пред нищо, да намери извършителя, подтикнат не от парична награда, а от неговите ценности и човечност.
Филмът е базиран на романа на британския писател Том Роб Смит. Агента на Държавна сигурност Leo Степанович Демидов (Tom Hardy) е ветеран от Великата отечествена война и въпреки неговото лицемерие и жестокост в последните дни на управлението на Сталин е голям фен на комунистическата идея. Един ден тялото на четири годишният син на един от подчинените му се намира на железопътната линия. Но тези престъпления не са дело на Сталин, които стават в Русия, а различни от тях, които са насочени срещу държавата. През 1953 г., Leo е изпратен да разследва серия от убийства на деца – но този случай го отвежда до върха на ръководството на партията. Въпреки че това може да му донесе много проблеми, той не спира разследването, защото неговата човечност и ценности вземат надмощие над политическите възгледи.

Актьорски състав

  • Tom Hardy
    Tom Hardy
    Том Харди
  • Gary Oldman
    Gary Oldman
    Гари Олдман
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички