Първият отмъстител: Войната на героите (2016)

7.8526 890 votes
Актьори
Chris Evans, Elizabeth Olsen, Scarlett Johansson
Режисьор
Joe Russo, Anthony Russo
Сценарист
Stephen McFeely, Christopher Markus
Снимки
USA, Georgia, Atlanta
Жанр
Фантастика
Година
2016
Премиера в България
29 Април 2016
Държава
USA
Продължителност
146 мин.
Трейлър на Първият отмъстител: Войната на героите (2016)
5 / 5 - 3 vots
6662
28
3
Присъединете се към YouTube канала ни

Правителството смята, че има нуждае от по-голям контрол на супергерои. За това създава инстанция, в която е обявено кои супергерои се борят за държавата. Всички останали, които са с неизвестни самоличности, са обявени за заплаха. Така отмъстителите се разпадат, а тези които не искат да си разкрият самоличностите, се обявяват за врагове.

Captain America: Civil War (2016)

Група младежи от супергерои, които са предвождани от така наречения New Warriors, предизвиква катастрофа, , в която основно безброй ученици са убити. След трагичния инцидент, правителството на САЩ въвежда така Закон за регистрация на супергерои. Следователно всеки супер герой, трябва да регистрира своето име и силите, които притежава и с тях трябва да служи единствено на държавата, а не за военните сили или полицията, дори и да е добре оборудван. Но по този начин, регистъра разкрива самоличността на съответните супергерои. Докато за Тони Старк, не е тайна че второто му аз е Iron Man, това не е така за Captain America. Така възниква спор относно закона: всеки който не фигурира в списъка, застава в противоположната стана и автоматично е обявен за враг на държавата, и безмилостно преследван. Става дума за разпадането на Отмъстителите и още по-лошото: Гражданската война.

Други имена

Капитан Америка 3: Гражданската война (2016)

Плакати

captain-america-civil-war-2016 captain-america-civil-war-2016-chris-evans captain-america-civil-war-2016-robert-downey-jr-chris-evans

 

 

Добави ревю