Първият отмъстител: Войната на героите (2016)

7.8624 940 votes
Актьори
Chris Evans, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr.
Режисьор
Joe Russo, Anthony Russo
Сценарист
Stephen McFeely, Christopher Markus
Снимки
USA, Georgia, Atlanta
Жанр
Фантастика
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 27 мин
Трейлър на Първият отмъстител: Войната на героите (2016)
6 902
Абонирай се за YouTube канала ни
Правителството смята, че има нуждае от по-голям контрол на супергерои. За това създава инстанция, в която е обявено кои супергерои се борят за държавата. Всички останали, които са с неизвестни самоличности, са обявени за заплаха. Така отмъстителите се разпадат, а тези които не искат да си разкрият самоличностите, се обявяват за врагове.

Капитан Америка 3

Група младежи от супергерои, които са предвождани от така наречения New Warriors, предизвиква катастрофа, , в която основно безброй ученици са убити. След трагичния инцидент, правителството на САЩ въвежда така Закон за регистрация на супергерои. Следователно всеки супер герой, трябва да регистрира своето име и силите, които притежава и с тях трябва да служи единствено на държавата, а не за военните сили или полицията, дори и да е добре оборудван. Но по този начин, регистъра разкрива самоличността на съответните супергерои. Докато за Тони Старк, не е тайна че второто му аз е Iron Man, това не е така за Captain America. Така възниква спор относно закона: всеки който не фигурира в списъка, застава в противоположната стана и автоматично е обявен за враг на държавата, и безмилостно преследван. Става дума за разпадането на Отмъстителите и още по-лошото: Гражданската война.

Други имена

Капитан Америка 3: Гражданската война (2016)

Плакати

captain-america-civil-war-2016 captain-america-civil-war-2016-chris-evans captain-america-civil-war-2016-robert-downey-jr-chris-evans

 

 

Актьорски състав

 • Scarlett Johansson
  Scarlett Johansson
  Скарлет Йохансон
 • Tom Holland
  Tom Holland
  Том Холанд
 • Jeremy Renner
  Jeremy Renner
  Джеръми Ренър
 • Elizabeth Olsen
  Elizabeth Olsen
  Елизабет Олсън
 • Chris Evans
  Chris Evans
  Крис Евънс
 • Robert Downey Jr.
  Robert Downey Jr.
  Робърт Дауни Джуниър