Името на Страха / Bye Bye Man (2017)

4.315 370 votes
Актьори
Douglas Smith, Cressida Bonas, Lucien Laviscount
Режисьор
Stacy Title
Сценарист
Jonathan Penner, Robert Damon Schneck
Снимки
Cleveland, USA, Ohio
Жанр
Ужаси
Година
2016
Премиера в България
21 Април 2017
Държава
USA
Продължителност
96 мин.
Трейлър на Името на Страха / Bye Bye Man (2017)
4.8 / 5 - 5 vots
4208
11
3
Присъединете се към YouTube канала ни
Трима колежанина се срещат с ужасяващо зло, в стара къща, в която не е трябвало да влизат. Те разбират, че има начин да избягат от проклятието и той е да не мислят за него. Когато то надушва страха в тях, влиза в мислите им и поема контрола. Има ли начин да оцелее от това изпитание?
Понякога хората се ангажират с немислими действия. Отново и отново ние се чудим, което кара човек да вършат такива ужасни неща. Какво причинява всяко зло на света или по-скоро, кой освобождава злото? От създателите на “Oculus” и “The Strangers” сега идва този ужас.
Трима студенти от Уисконсин влизат в една стара къща в близост до техния кампус, където несъзнателно събуждат свръхестествено същество, което преследва онези, които открият името му. Срещайки се с древното зло, което тук месните наричат Bye Bye Man, те ще изживеят ужаса. Приятелите обаче, трябва да разберат, че има начин да избягат от проклятието и да пред отварят разпространяването му. Сега групата има само една цел – да осигури собственото си оцеляване. Но за да направят това, те трябва да се контролират, защото съществото може да чета и управлява мислите им.
Известен още като:

Чао, чао, човече!

Добави ревю