Мулан

Бен-Хур / Ben-Hur (2016)

5.740 890 votes
Актьори
Jack Huston, Rodrigo Santoro, Toby Kebbell
Режисьор
Timur Bekmambetov
Сценарист
Keith R. Clarke, Lew Wallace
Снимки
Italy, Cinecittà,Lazio, Rome
Жанр
Исторически, Приключенски
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 03 мин
Трейлър на Бен-Хур / Ben-Hur (2016)
6 783
Абонирай се за YouTube канала ни
Юда Бен-Хур e мъж от благородни произход. Messala е римски офицер от армията, който е негов осиновен брат и най-добрия му приятел. Поради религиозните си различия, той е несправедливо обвинен и предаден от брат си Messala. След години прекарани в робство, Юда се връща с намерения да му отмъсти.
Бен Хур е млад и богат принц – евреин от Йерусалим, който е в опозиция на всички римски идеи. Неговият осиновен брат и най-добър приятел – Месала, обаче, е римски трибун и иска от Бен Хур да разкрие имената на всички евреи в околността, които се отнасят пренебрежително към Римската Империя. Бен отказва и това му носи огромният гняв на неговия „приятел”. Един ден, ядосаният Месала се възползва от нещастен случай и обвинява Бен Хур в убийството на губернатора на Юдея. Тогава, младият принц е изпратен на заточение за 5 години – той е принуден да робува в кухнята на една лодка. След като неочаквано успява да излезе от тази ситуацията като победител, Бен Хур е твърдо решен да отмъсти на виновника за съдбата му и да си върне своето.

С участието на

  • Morgan Freeman
    Morgan Freeman
    Морган Фрийман
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички