Смърт край Нил

Боси крака / Barefoot (2014)

6.622 690 votes
Актьори
J.K. Simmons, Scott Speedman, Evan Rachel Wood
Режисьор
Andrew Fleming
Сценарист
Stephen Zotnowski
Снимки
USA, Louisiana, Kenner, New Orleans International Airport - 900 Airline Drive
Жанр
Драма
Година
2014
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 30 мин
Трейлър на Боси крака / Barefoot (2014)
913
Абонирай се за YouTube канала ни
Jay е психиатър, но въпреки това той е много странен. Последната глупост която прави е да се включи в свой паритет, млада жена която цял живот е била държава и изолирана в психиатрията.
Jay (Скот Спийдман), е любовчия и черната овца на заможно семейството. На работата му има млада пациентка д-р Bertleman, която е била държана цял живот и изолирана в институцията. Това че Jay е наивен, е само една от особените му черти. Той иска най-накрая да се докаже на семейството си, че той не е провал. И най-накрая, в очакване на сватбата на брат си, Jay пристига в съпровод с тази млада психично болна пациентка. Той е прекарал почти целия си живот в грижа за нея, само че това е ставало само в затворените пометения на психиатрията. Водейки този погрешен живот, да се влюби в свой пациент, той иска да се докаже. Въпреки че е омагьосан, той започва да прави поредица от гафове. Чрез невинен ентусиазъм Jay поема съвсем нова перспектива за света, със човек, в който имат пълни несъответствия. Между две души скоро пламва и се развива необичаен любов.

С участието на

  • J.K. Simmons
    J.K. Simmons
    Джей Кей Симънс
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички