Почти Коледа / Almost Christmas (2016)

6.15 630 votes
Актьори
Kimberly Elise, Danny Glover, Omar Epps
Режисьор
David E. Talbert
Сценарист
David E. Talbert
Снимки
Atlanta, USA, Georgia
Жанр
Комедия
Година
2016
Премиера
Държава
САЩ, Китай
Продължителност
1 ч 51 мин
Трейлър на Почти Коледа / Almost Christmas (2016)
1 615
Абонирай се за YouTube канала ни
Едно голямо семейство ще се събира по време на коледните празници, със задачата да прекарат заедно без да се карат. Но дали това е възможно, тъй като те рядко се виждат, а всеки има различни представи за празнуване.
Въпреки, че още е рано за този празник, вече излезе информация и трейлъра за филм, а очакванията ни от него, не са малки. Това е най-новия филм на режисьора Дейвид  Талбърт. Той е комедия, която се центрира около голям дисфункционално семейство по време на големия празник. Именно думата нефункционално е това, което привлече вниманието ни. В трейлъра също апелират високи нива на скандално присъствие. Надаваме се филма да не ни разочарова.
За предстоящите празник, всички членове на едно голямо семейство се събират да празнуват заедно, като имат едно едноставно изискване – да се разбират и да не се карат. Но да изкарат заедно цели пет деня, е невъзможно без кавги. Това няма да бъде токова, лесно колкото изглежда, защото всеки има различни представи за това как трябва да изкара празника. За един най-важно е семейството да е сплотено, за да друг да си намери готина мацка, някои от тях обичат да играят американски футбол, а други твърде много ги мързи и се изморяват само като ги гледат…