Президентът на Сърбия със събития близки до световна война

Президентът на Сърбия с мрачни прогнози - ние сме осигурили всички продукти от първа необходимост, защото до 2-3 месеца...

Вучич очаква до няколко месеца ситуацията да се изостри, като цяла Европа се сблъска последствията от войната. Сръбският президент отправи страшно предупреждение за състоянието на международните отношения, като в обръщение към нацията заяви, че “живеем във времето на най-голямата геополитическа криза след Втората световна война“.

Той отправи последния към Сърбия, в което игнорира всички парти и всички разделения на страната, защото трябва да се обединят срещу това, което се дава. 

Той заявки, че са поставили код контрол всички продукти от първа необходимост, като например петрол. Очаква се след 2-3 месеца да избухне такъв конфликт, не точно като трета световна война, но такива събития на територията на Европа, че ние трябва да бъдем готови.

Дали това ще се случи или не, никой не може да каже, но още през март и април Вучич предупреждаваше за възможни сценария или трета световна война за прекратяване на огъня в Украйна.