Загатнаха за сюжета около Междузвездни войни 8

На 20 юни 2014 г., Райън Джонсън бе обявен за сценарист и режисьор Епизод 8 на Междузвездни войни, а JJ Abrams ще бъде изпълнителен продуцент. Подобно на Силата се пробужда, снимките за Епизод VIII ще се проведе в Pinewood Studios близо до Лондон. Водещите снимки се планира да започне през януари 2016.

За съжаление, трябва да изчакаме още доста време за да напишем пълна информация за сюжета на филма. Той трябва да премине през кината от 15 декември 2017. Това чакане изглежда прекалено дълго, но не забавяйте че, Rogue One: A Star Wars Story ще удари тази година (2016) декември. Филма все още няма никакъв рейтинг, но ние сме сигурни, че той ще има популярност, подобна на Силата се пробужда.

От няколко месеца насам започнаха да се появяват новини около филма, от който разбрахме, че снимките ще бъдат на отново на живописния ирландски остров Скелиг Майкъл, обект на неговото наследство. Снимките показват, че сюжета ще бъде подобен на Силата се пробужда. Ако предположим, че всичко това е в действителност е вярно, то сюжета ще е същия с няколко разлики. Един от тези елементи са, че Люк Скайуокър липсва и голяма част от сюжета се върти около него намиране. Причините за изчезването му, все още не е ясна, но според някои източници е бил отвлечен, но най-вероятно липсва поради самоналожено изгнание. Търсенето му ще приключи до някакъв древен храм, който е населен от древно зло или сила, която е от далечна галактика.

Както обикновено, толкова рано по отношение на Междузвездни войни 8, ние нямаме ясна информация за картината на сюжета, така че с времето ще става все по-вълнуващо.