Изборът да живееш или да умреш в Убийствен пъзел 8

Искате ли да играете тази игра? Ако отговорът е “да”, тогава сте попаднали до правилното място. Jigsaw предстоящата осмата част от франчайза Убийствен пъзел, която е точно зад ъгъла. “Убийствен пъзел” или “пъзелът” е нарицателно име на маниакален гений, който изпитва търпението и волята за живот на своите жертви, като ги измъчва в нестандартно съоръжение, наречено “пъзелът”. 

Един от най-великите франчайзи на ужасите за всички времена се завръща. Той ще продължи с психопата, който остава своя подпис на всяко убийство, направено по негова запазена марка, с усукан сценарий от по-високо ниво.

Снимките приключиха наскоро в Канада, но все още не знаем много за този филм. Lionsgate започва да засилва всички маркетингови компании по цял свят. Това се разкрива от новия японски плакат, който връща познатата кукла на Били, чийто образ остава на неговия фон. Тази кукла определено е спечелила мястото си на сред пантеона на ужасните кукли и дори е била основен източник на франчайза в първата част. Това трябва да гарантира на феновете на Saw 8, че той ще бъде в съответствие с това, което са очаквали.

Новоизвестното телевизионно клипче има същите кадри, като тези които видяхме в първия трейлър, но имаме малко по-добър поглед към някои от смъртоносните игри, които са били приготвени за този клип. 

Разбираме, че нито Костас Мандилор, нито Кери Елвес ще се завръщат да играят в съответните си герои. Що се отнася от оригиналния пъзел и Тобин Бел, дали ще участва и как по-точно, това е въпрос на стойност 1 милион долара. Това, което се знае е, че никой друг освен Тобин Бел няма да се върне като главен злодей.