Вчера си е за вчера (2019)

6.3370 votes
Актьори
Himesh Patel, Sophia Di Martino, Lily James
Режисьор
Danny Boyle
Сценарист
Richard Curtis, Jack Barth
Снимки
Cantley, England, Norfolk
Жанр
Комедия, Фантастика
Година
2019
Премиера в България
Държава
Англия
Продължителност
116 мин.
Бъди в час с киното!
Абонирай се за YouТube канал ни
Трейлър на Вчера си е за вчера (2019)
193
Британският музикант Джак не успява да пробие в своята страст, въпреки многобройните опити. След като прекъсва електрическото на цялата планета , той се оказва единствения, който си спомня за музиката на Бийтълс.

Джак Малик, като английски музикант с китара, е толкова успял в музиката, че едвам се задържа на повърхността. От малко сънливо село на английското крайбрежие, така и не е успял да достигне до широкия свят. Той се е примирил и с непостижимите си цели, но има едни човек, който все още вярва в него: приятелката от детството му Ели, тя е убедена, че има талант.

Той почти се отказа от мечтата си за кариера, когато се случи чудо: след загадъчно прекъсване на електричеството в целия свят, Джак е блъснат от автобус. Той се събужда в алтернативен паралелен свят и след като се възстановява, открива една голяма изненада: той е единственият човек на планетата, който си спомня Бийтълс и техните велики песни. Нито приятелката му Ели, нито други велики музикални компании, не си спомнят за хитовете и дори са изумени от новите музикални умения на Джак. Първоначално се колебае, но започва да пише и изпълнява песните на “Бийтълс”,като свои собствени.

Възползвайки се от ситуацията, започва да продава световните хитове като свои композиции. За нула време се превръща в световната сензация и мега-поп звезда, получавайки ненадмината слава. Въпреки това, неговата новооткрита слава се превръща в изпитание за приятелите и семейството си, с което разбира, че музикалната любов, не може да се сравни с истинската.

Актьорски състав

  • Kate McKinnon
    Kate McKinnon
    Кейт МакКинън
  • Lily James
    Lily James
    Лили Джеймс