Уилсън / Wilson (2017)

5.88 290 votes
Актьори
Woody Harrelson, Margo Martindale, Judy Greer
Режисьор
Craig Johnson
Сценарист
Daniel Clowes, Daniel Clowes
Снимки
St. Paul, USA, Minnesota
Жанр
Комедия
Година
2017
Премиера
24 Март 2017
Държава
USA
Продължителност
94 мин.
Трейлър на Уилсън / Wilson (2017)
5 / 5 - 1 vot
110
0
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Уилсън не може да намери своето в света. След като му се разпада семейството, той разбира какво е загубил и сега иска отново да го обедини и никога повече да не го напуска. Но дали не е закъснял?
Уилсън е мъж на средна възраст който живее сам в Оукланд, Калифорния. Той е твърдоглав самотник, който освен за кучето си, за никакви други същества не може да се грижи. Той все още няма приятели, защото с многобройните си неврози, вечния му песимизъм и неговата болезнена честност към другите хора, предпочита да бъде сам.
След смъртта на баща си, той решава да намери бившата си съпруга, с надеждата за едно ново начало. Но когато я открива, той е изненадат от факта, че има дъщеря на тийнейджърска възраст, която след раждането й, майка й е дава за осиновяване. Но с времето открива, че само той може да бъде неин баща и никой друг не може да го замести. Сега той потегля в търсене на дъщеря си, защото иска да даде втори шанс на семейството си. Той се опитва да обедини тримата като едно семейство, защото най-накрая е намерил идилията, за която толкова дълго време е чакал.
Добави ревю