Къде си, Бернадет? (2019)

Актьори
Cate Blanchett, Kristen Wiig, Judy Greer
Режисьор
Richard Linklater
Сценарист
Holly Gent, Richard Linklater
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Драма, Комедия
Година
2019
Премиера в България
Държава
USA
Трейлър на Къде си, Бернадет? (2019)
27
0
0
Бернадет, архитект и агорафобична майка, която изчезва от дома си, преди семейството да потегли на пътуване до Антарктида, планирано като награда за добрите оценки на дъщеря им.
Бернадет Фокс е архитект, която страда от агорафобия (тревожност), в резултат на което едвам се осмелява да отвори собствената си врата. Тя често е засегната от пристъпи на паника. Проблемът става толкова голям, че в Индия наема виртуален помощник, за да организира ежедневните си задачи.

Въпреки страданията на майка си, нейната 15-годишна дъщеря Бий, планира ваканционно пътуване до Антарктика, но в този момент Бернадет изведнъж изчезва безследно. За да я намерят Бий и баща ѝ трябва да проучат нейното трудно минало. В нейното търсене ще отрият някои тайни, които тя не предпочиташе да казва.

Филма се основата на едноименния роман на Мария Семпъл, който е разказан под формата на имейли, писма, документи на ФБР и кореспонденция на психиатър. Книгата е адаптирана от авторското дуо Скот Нойстадър и Майкъл Вебер, които вече отбелязаха успех с 500 мига от любовта и Вината в нашите звезди.

Актьорски състав

 • Kristen Wiig
  Kristen Wiig
  Кристен Уиг
 • Cate Blanchett
  Cate Blanchett
  Кейт Бланшет
 • Laurence Fishburne
  Laurence Fishburne
  Лорънс Фишбърн