Къде си, Бернадет? (2019)

6.510 590 votes
Актьори
Cate Blanchett, Judy Greer, Kristen Wiig
Режисьор
Richard Linklater
Сценарист
Holly Gent, Richard Linklater
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Драма, Комедия
Година
2019
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 49 мин
Трейлър на Къде си, Бернадет? (2019)
495
Абонирай се за YouTube канала ни
Бернадет, архитект и агорафобична майка, която изчезва от дома си, преди семейството да потегли на пътуване до Антарктида, планирано като награда за добрите оценки на дъщеря им.

Бернадет Фокс е архитект, която страда от агорафобия (тревожност), в резултат на което едвам се осмелява да отвори собствената си врата. Блестящата ѝ някога кариера отдавна е зад нея, а сега мрази не само да излиза от къщата, а въобще да общува с хора. Често е засегната от пристъпи на паника.

Едно от най-омразните неща за нея са другите родители в училището на 15-годишната й дъщеря Бий. Нейния съпруг не знае как да помогне на жена си след 20 години очевидно недоволство.

Въпреки страданията на майка си Бий планира ваканционно пътуване до Антарктика, но изведнъж Бернадет изчезва безследно. Може ли наистина да е взела втория си шанс и вече да е потеглила до ледения континент? За да я намерят Бий и баща ѝ, трябва да проучат нейното трудно минало. В търсене си ще отрият някои тайни, които тя не предпочиташе да казва.

Филма се основата на едноименния роман на Мария Семпъл, който е разказан под формата на имейли, писма, документи на ФБР и кореспонденция на психиатър. Книгата е адаптирана от авторското дуо Скот Нойстадър и Майкъл Вебер, които вече отбелязаха успех с 500 мига от любовта и Вината в нашите звезди.

Актьорски състав

 • Kristen Wiig
  Kristen Wiig
  Кристен Уиг
 • Cate Blanchett
  Cate Blanchett
  Кейт Бланшет
 • Laurence Fishburne
  Laurence Fishburne
  Лорънс Фишбърн