Повелителят на дракони
We Can Be Heroes

Ние ще бъдем герои (2020)

4.711 380 votes
Актьори
YaYa Gosselin, Priyanka Chopra, Pedro Pascal
Режисьор
Robert Rodriguez
Сценарист
Robert Rodriguez
Снимки
Texas, USA
Жанр
Екшън, Комедия
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 40 мин
Трейлър на Ние ще бъдем герои (2020)
495
Абонирай се за YouTube канала ни
Когато вражеските извънземни отвличат всички супергерои, които защитават нашата планета, последната надежда на човечеството са техните децата.
Когато извънземни нашественици отвличат супергероите на Земята, децата им са затворени в безопасно убежище от правителството. Но ултра интелигентната Миси няма да се спре пред нищо, за да спаси баща си супергероя Маркус. Миси се обединява с останалите деца, които също като родителите си, разполагат със специални сили, за да избягат от мистериозната правителствена детегледачка, г-жа Гранада. Ако искат да спасят родителите си, ще трябва да се организират и да работят заедно, като използват всички свои сили: от еластичност до контрол на времето и предсказване на бъдещето. Трябва да се опитат да подражават на своите родители и да правят всичко, на което са ги учили.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички