Мястото (2017)

7.15 810 votes
Актьори
Valerio Mastandrea, Alessandro Borghi, Marco Giallini
Режисьор
Paolo Genovese
Сценарист
Paolo Genovese, Christopher Kubasik
Жанр
Драма, Комедия
Година
2017
Премиера в България
07 Септември 2018
Държава
Italy
Продължителност
105 мин.
Трейлър на Мястото (2017)
5 / 5 - 1 vot
1115
3
0
Девет души идват на едно и също място, за да се срещнат с мистериозен човек, с надеждата, че ще изпълни тайните им желания. Някои искания са прости други са по-различни, но всички имат цена и цената, която плащат, никога не е без последствия.
The Place (2017)

В един бар с име The Place, един човек винаги стои на едно и също място денонощно. Независимо колко е часа, ден или нощ, той винаги е там, в ъгъла на малкото заведение, на една и съща маса, с тетрадка и химикал в ръка. Понякога пише, а друг път чете. До него непрекъснато сядат различни хора, някои от които идват повторно. Те не знаят нищо за него, но всеки, който идва при него знае, че той е в състояние да му изпълни желанията. Всички те, искат да бъдат по-красиви, някои да се превърнат във филмови звезди, да си възстановят зрението, богатство, вечна красота, здраве… са само някои от исканията, които тези непознати хора ще отправят пред загадъчния мъж в бара.

Мистериозния човек може да направи всичко, което искат, но на определена цена. В замяна на реализираната мечта, всеки един трябва да изпълни няколко необичайни задачи. Колкото по-трудно е изпълнението на мечтата, толкова по-висока е цената. Всеки от героите трябва да направи своя избор – докъде е готов да отиде, за да получи това, което иска.
Мястото изследва тъмните желания на всеки от героите и тества тяхната способност до къде са готови да стигнат, за да имат това което искат.