Трафикантът (2018)

798 420 votes
Актьори
Clint Eastwood, Cesar De León, Patrick L. Reyes
Режисьор
Clint Eastwood
Сценарист
Nick Schenk, Sam Dolnick
Снимки
Saint Paul's Church 605 Reynolds St, Georgia, Augusta
Жанр
Драма, Трилъри
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 56 мин
Трейлър на Трафикантът (2018)
3 988
Абонирай се за YouTube канала ни
Историята на Лео Шарп, почетен ветеран от Втората световна война, който е пренасял наркотици от Америка за Мексико.

Ърл Стоун е почетен ветеран от Втората световна война, но след войната се е превърнал в признат експерт в градинарството. На повече от 80 години, разбит и самотен, бизнеса му е застрашен. Става силно задлъжнял и в този безизходен момент му е предложена елементарна работа: той просто трябва да шофира. В начало още не подозира, че услугите му ще бъдат използвани от мексиканския наркокартел и той несъзнателно става куриер на наркотици. Така постепенно разбира, че пренасянето на кокаин през границата за Мексико е лесна работа, защото като възрастен човек няма да буди съмнения в граничната полиция. Като контрабандист върши толкова добре работата си, че всеки път товарът му става по-ценен и по-голям. Дори картел назначава охрана, която трябва да го гледа само с едно око.

Но неговите планова няма да продължават толкова лесно, колкото е предполагал. Въпреки че бизнесът между Ърл и картела върви гладко, един ден се изправя пред радара на безмилостния агент на DEA (Администрация за борба с наркотиците) Колин Бейтс. В този момент паричните притеснения на Ърл са най-малкия му проблем, а грешката която е направил в миналото сега го застига. Време е Ърл да се справи сам с проблемите си: ако не е заловен от картела, то това ще бъде от прилагането на закона.

Филма в създаден по действителната история на Лео Шарп, който беше арестуван от американското министерство на отбраната в Мичиган, когато е пренасял кокаин със стария си пикап, на стойност 3 милиона долара.

Клинт Истууд, освен че ще бъде режисьор, ще изпълнява главната роля на трафикантът.

Актьорски състав

 • Bradley Cooper
  Bradley Cooper
  Брадли Купър
 • Laurence Fishburne
  Laurence Fishburne
  Лорънс Фишбърн
 • Taissa Farmiga
  Taissa Farmiga
  Таиса Фармига