Аквамен 2 и изгубеното кралство

Малката русалка (2018)

The Little Mermaid
4.39.5 хил. гласа
Актьори
William Moseley, Loreto Peralta, Poppy Drayton
Режисьори
Blake Harris, Chris Bouchard
Сценаристи
Blake Harris, Hans Christian Andersen
Жанр
Приключенски, Фантастика
Година
2018
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 25 мин
Трейлър на Малката русалка (2018)
4 269
Абонирай се за YouTube канала ни
Вдъхновен от известния разказ на Ханс Кристиян Андерсен, Крис Бушар, насочва тази нова адаптация на Малката русалка. В едно магическо царство, ние ще се срещнем с очарователни морски същества, едно от които се влюбва в човек.
Disney видяха успеха от игралната версия на класическата приказка Пепеляшка. Въпреки, че сюжета на подобно филми е добре познат, хората винаги се радват да видят техните адаптации още веднъж. Тази тенденция продължава и през 2017 година.
Приказките са за деца, но този филм е играе и е подходящ за зрители от всички възрасти. Малката русалка няма да бъде съвсем същата, защото Крис Бушар Кути е създал своя версия.  В преден план продукцията няма известни актьори, така че очевидно Дисни ще заложат само на репутацията на класическата приказка.
Малката русалка живее със семейството си в бездната на океана. Един ден, когато има буря, тя плува на повърхността и става свидетел на корабокрушението на хора от кралски произход. Тя спасява принца и се влюбва в него. От сега нататък, тя не може да забрави мъжа с двата крака. Ако иска да го спечели, тя ще трябва да плати висока цена, за да замени опашката си с крака.