Мошенички от класа (2019)

5.442 150 votes
Актьори
Anne Hathaway, Alex Sharp, Rebel Wilson
Режисьор
Chris Addison
Сценарист
Paul Henning, Stanley Shapiro
Жанр
Комедия
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 33 мин
Трейлър на Мошенички от класа (2019)
10 081
Абонирай се за YouTube канала ни
Две жени се опитват да отмъкнат богатството на технологичен бизнесмен. Това е състезание, в което може да спечели само една. Играта е без правила, разрешени са всички женски и подли номера.

Джоузефин и Пени са две твърде различни жени, които обаче имат една и съща професия: те са мошенички, с еднаква цел – да лъжат богати мъже и да се докопат до колкото се може повече пари. Докато Джоузефин е елегантна и изтънчена професионалистка, прави всичко със стил, то Пени груба и донякъде тромава, почти колкото килограмите си.

Когато пътищата им се пресичат, те обединяват сили и потеглят на лов за хилядите си жертви, и ще преследват всички онези пикантни милионери, които им се мяркат пред очите. Разочаровани от мъжкия свят, жените ще отмъстят на всички, които се занасят с тях.

В своето съперничество непрекъснато се опитат да се докажат, коя е по-добра в маменето. За целта планират атака срещу новата си жертва: високотехнологичен предприемач. Те ще ползват всички ресурси и мръсотия, за да постигнат целите си. Започва битка с всички сили, в която жените са готови да покажат всичко което могат, за да защитят своята репутация на измамник. Но в борбата да докажат, коя от двете има по-добри методи на мамени, двете жени може да се превърнат в малка конкуренция.

Ан Хатауей и бунтарката Ребъл Уилсън ще бъдат гадните жени в римейк на “От мошеник нагоре” от 1988 г. В него двама мъже се съревновават да измамят привидно безчувствена американска жена и да изгонят съперника си от ловния район на Южна Франция.

В този римейк двете жени ще заемат главните роли на оригиналния филм, но в нов вариант с женски персонаж. Сюжета е актуализиран, като поставя акцент върху две дами, които се опитват да получат пари от забогателия IT предприемач.

Оригиналният “мошеник” от 1988 г. сам и по себе си беше римейк на филма от 1964 г. Bedtime Story, в който участваха Марлон Брандо и Дейвид Нивен.

С участието на

  • Anne Hathaway
    Anne Hathaway
    Ан Хатауей