История на любовта (2016)

6.4990 votes
Актьори
Gemma Arterton, Derek Jacobi, Elliott Gould
Режисьор
Radu Mihaileanu
Сценарист
Radu Mihaileanu, Nicole Krauss
Снимки
Montréal, Canada, Québec
Жанр
Драма
Година
2016
Премиера в България
09 Февруари 2018
Държава
France, Canada, Belgium
Продължителност
134 мин.
Бюджет
€15,000,000
Трейлър на История на любовта (2016)
5 / 5 - 1 vot
878
2
1
Лео и Алма живея в Полша. След като се влюбват, Лео написва книга за любовта. Приближаващата Втора световна война ги разделя. Десетилетия по-късно, Лео не е забравил своята любов, а именно книгата която е написал някога, ще ги събере отново заедно.
The History of Love (2016)

Преди да избухне Втората световна война в Европа, полският евреин Лео се влюбва в съседката си Алма и дори написва книга за нея. Той дава обещание да не обича никога друга жена. Но приближаващите се германски окупатори принуждават Алма и нейното семейство да избягат в Щатите, а Лео остава своята любов зад гърба си и тук трябва да се крие.

Десетилетия по-късно, Ню Йорк 21-ви век той е стар полски имигрант и живее в паметта на най-великата любов на живота. Въпреки болезнената история зад гърба си, той се смее весело с най-добрия си приятел Бруно.
В същото време в Бруклин, тийнейджърката Алма, търси идеалния човек, който може да развесели нейната майка. Въпреки, че има пълен контрол над себе си, Алма се влюбва в съученик Миша и открива за първи път любовта. Тя случайно попада на ръкописи от книгата на Лео, а забелязва, че носи името на главния герой, книга която бе написана преди половин век. Така изгубената книга се появява и установява връзка между него и младата Алма, ръкопис преминал през времето и пространството за са обедини двете съдби.