История на любовта (2016)

6.31 020 votes
Актьори
Gemma Arterton, Derek Jacobi, Elliott Gould
Режисьор
Radu Mihaileanu
Сценарист
Radu Mihaileanu, Nicole Krauss
Снимки
Montréal, Canada, Québec
Жанр
Драма
Година
2016
Премиера в България
Държава
France, Canada, Belgium
Продължителност
134 мин.
Бюджет
€15,000,000
Трейлър на История на любовта (2016)
5 / 5 - 1 vot
927
2
1
Лео и Алма живея в Полша. След като се влюбват, Лео написва книга за любовта. Приближаващата Втора световна война ги разделя. Десетилетия по-късно, Лео не е забравил своята любов, а именно книгата която е написал някога, ще ги събере отново заедно.
The History of Love (2016)

Преди да избухне Втората световна война в Европа, полският евреин Лео се влюбва в съседката си Алма и дори написва книга за нея. Той дава обещание да не обича никога друга жена. Но приближаващите се германски окупатори принуждават Алма и нейното семейство да избягат в Щатите, а Лео остава своята любов зад гърба си и тук трябва да се крие.

Десетилетия по-късно, Ню Йорк 21-ви век той е стар полски имигрант и живее в паметта на най-великата любов на живота. Въпреки болезнената история зад гърба си, той се смее весело с най-добрия си приятел Бруно.
В същото време в Бруклин, тийнейджърката Алма, търси идеалния човек, който може да развесели нейната майка. Въпреки, че има пълен контрол над себе си, Алма се влюбва в съученик Миша и открива за първи път любовта. Тя случайно попада на ръкописи от книгата на Лео, а забелязва, че носи името на главния герой, книга която бе написана преди половин век. Така изгубената книга се появява и установява връзка между него и младата Алма, ръкопис преминал през времето и пространството за са обедини двете съдби.