Кухия човек (2020)

5.7900 votes
Актьори
James Badge Dale, Joel Courtney, Stephen Root
Режисьор
David Prior
Сценарист
David Prior
Снимки
Edwardsville, Illinois, USA
Жанр
Ужаси
Година
2020
Премиера в България
Държава
Южна Африка, Англия, САЩ
Продължителност
2 ч 17 мин
Трейлър на Кухия човек (2020)
463
Абонирай се за YouTube канала ни
Бившо ченге тръгва по следите на изчезнало момиче, при което пресича пътя на тайнствена група, която се опитва да призове ужасяващо древно същество.

В малко градче група тийнейджъри внезапно изчесват без следа. Жителите имат една стара местна легенда за кухия човек. Макар и за мнозина забравена, сега започват да вярват, че загадъчните изчезвания са дело на нея.

Джеймс е пенсиониран полицай, който е загубил семейството си по мистериозен начин. Той попада на следите на изчезнало момиче и в търсене на отговори се задълбава повече в легендата. Той открива тайна група, която извършва култ за призоваването на тази ужасна мистична сила. Изглежда че това свръхестествено същество е отговорно за големия брой необясними изчезвания в малкия град. Не отнема дълго време, докато опасността връхлита него и малко останалото му обкръжение. 

В тези трудни времена за киното виждаме поредица от странни заглавия: след Ненормален и Откачалка, Кухия човек си беше очакван.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички