Рая и последният дракон
Stuber

Ченге под наем (2019)

6.240 850 votes
Актьори
Dave Bautista, Mira Sorvino, Kumail Nanjiani
Режисьор
Michael Dowse
Сценарист
Tripper Clancy
Снимки
Atlanta, USA, Georgia
Жанр
Екшън, Комедия
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 33 мин
Трейлър на Ченге под наем (2019)
2 985
Абонирай се за YouTube канала ни
Stuber е комедия, която пародира услугата Uber. Стю е шофьор с добър рейтинг, който е нает от полицай за да преследва убиец

Добродушния Стю печели парите си като шофьор на Убер, като ползва собствената си кола и превозва пътниците от А до Б. С тази частна таксиметрова услуга той е изградил фантастична репутация: рейтингът на клиентите му винаги има пълен резултат: 5 от 5 звезди. Но един ден огромния и разгневен детектив Вик се качва в колата на Стю и хаосът започва.

Вик е по следите на брутален убиец, а безобидния Стю е принуден да му помогне в разследването. Това ще бъде най-голямото му изпитание като шофьор. За да запази перфектния си рейтинг на удовлетвореност на клиентите, Стю трябва да запази хладнокръвие, без да губи живота или ума си и да покаже, че шофьорите на Убер, дори в такива екстремни ситуации, могат да покаже 5-звезден рейтинг!

Актьорски състав

  • Karen Gillan
    Karen Gillan
    Карън Гилън
  • Dave Bautista
    Dave Bautista
    Дейв Батиста
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички