Music

Музика (2021)

5.5630 votes
Актьори
Juliette Lewis, Maddie Ziegler, Kate Hudson
Режисьор
Sia
Сценарист
Sia, Dallas Clayton
Жанр
Драма
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 47 мин
Трейлър на Музика (2021)
28
Абонирай се за YouTube канала ни
Бивша наркодилърка с почти разрушен живот, която не е способна да се грижи за себе си, се превръща в настойник на по-малката си сестра.
Зу дълго време живее като наркодилърка и напълно е съсипала живота си. Току що е прекратила “престижната професия”, опитвайки се да стъпи върху истинския свят и получава новината, че ще стане настойник на полусестра си на име Мюзик – младо момиче, страдащо от аутизмът. Зу едвам се грижи за себе си, а какво остава за по-малката си сестра, като паралелно на всичко, тя се опитва да се справи с новия си начин на живот. Как да общува с член на семейството, който не говори? Дори и бавно, двете сестри започват да се разбират все по-добре даже без думи. Заедно със своята приятелка и съседка Ебо, те се опитват да дадат най-доброто от себе си.

Певицата Сия Фърлър дебютира като режисьор, за което твърди, че е събрала смелост, след като направи видео клипа с Мади Зиглер за песента си Chandelier. Във филма тя иска да развие две от любимите си теми: откриването на собствения си глас и създаването на семейство.

Първоначално драмата не е била планирана да бъде мюзикъл. Това се промяна, когато на Сиа се предлагат допълнителни 10 милиона долара за продукцията ѝ, за да направи музика към филма.

Кати Пери и Бионсе също бяха поканени да участват, но не можаха поради трудности в графиците си.

Кейт Хъдсън подстрига косата си специално за тази роля.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички