Смърт край Нил

Матилда (2017)

5.31 950 votes
Актьори
Michalina Olszanska, Luise Wolfram, Lars Eidinger
Режисьор
Aleksey Uchitel
Сценарист
Aleksandr Terekhov, Michael Katims
Жанр
Драма, Исторически
Година
2017
Премиера в България
Държава
Русия
Продължителност
2 ч 10 мин
Бюджет
15,000,000
Трейлър на Матилда (2017)
1 252
Абонирай се за YouTube канала ни
Въпреки че любовните истории са клише, то в защита на този сюжет, можем да кажем, че това е една от най-легендарните истории, която създава безброй царски интриги по време на управлението на руския император Николай Втори.
Николай Втори се смята за наследник на престола на Русия и харесван от най-красивите жени в страната – но неговото вниманието е привлечено само от една жена: световноизвестната прима балерина Матилда Кшесинска. Първата мимолетна среща става страстна и щастлива романтика, която никой не обича да вижда в двора, защото балерината в очите на управляващия клас не е за предпочитане. Макар и болезнено, Николай трябва да приеме това, тъй като при железопътната катастрофа цар Александър III е сериозно ранен, а неговият благороден син преждевременно поема държавната отговорност. Когато царят умира, Николай е вкаран в рационалния брак с принцеса Аликс от Хесе. Но той не може да забрави своя любима Матилда. От своя страна Аликс, токова много мрази най-голямата си конкурентка, че е готова по време на сватбената церемония, да достигне до убийство.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички