Двете страни на чудесата

Мамма мия 2 Отново заедно (2018)

6.677 510 votes
Актьори
Lily James, Meryl Streep, Amanda Seyfried
Режисьор
Ol Parker
Сценарист
Richard Curtis, Ol Parker
Снимки
Croatia, Vis
Жанр
Комедия
Година
2018
Премиера в България
Държава
Англия, САЩ
Продължителност
1 ч 54 мин
Трейлър на Мамма мия 2 Отново заедно (2018)
9 463
Абонирай се за YouTube канала ни
Какво се случи през последните десет години след сватбата на Дона и Сам? Героите от музикалния филм Мама мия (2008) се връщат в разгара с тази втора част, в която ще пътуваме и в миналото, за да открием как някои събития са били скрити и как са оказали влияние на бъдещия живот на Софи.

Mamma Mia! 2 Here We Go Again (2018)

Продължава комедията със Софи, която се омъжи в първата част и нейното семейство около майка Дона и мъжете трио Сам, Хари, и Бил, всеки от които се смята за неин биологичен баща. Сега разбираме за някои неща, които са се случили между миналото и настоящето, когато Дона се е изживявала като повече от подрастваща и как тези събития имат дълбоки последствия върху настоящето. В магическата атмосфера на гръцкия остров Калокари, нов слънчев ден завършва, а Софи има вълнуваща новина, която няма търпение да сподели на своите приятели – тя е бременна и радостна. За да отпразнува повода, поканва всичките си бащи, както и Таня и Роузи. Но преди да дойде на големия музикален финал, който и баба на Софи не може да пропусне, ще разберем малко повече за Дона и годините когато се е срещнала със совите бъдещи мъже. В същото време тя не е сигурна дали може да роди бебето си без знанието на майка си Дона. Но Тейна и Роузи ѝ дават ценни съвети, като разказват на разтревожената Софи за дивите 70-те години, когато Дона била още млада и неопитна. Същевременно Софи научава няколко неща за майка си, които до сега са били напълно скрити от нея. Освен това, сега, когато е бременна, цялата връзка с майка ѝ се променя.

Актьорски състав

  • Lily James
    Lily James
    Лили Джеймс
  • Amanda Seyfried
    Amanda Seyfried
    Аманда Сейфрид
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички