Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Мадам Уеб (2024)

Madame Web
3.963 хил. гласа
Актьори
Sydney Sweeney, Dakota Johnson, Isabela Merced
Режисьор
S.J. Clarkson
Сценаристи
Matt Sazama, Burk Sharpless
Снимки
Boston, Massachusetts, USA
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Приключенски
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Канада, Мексико
Продължителност
1 ч 56 мин
Трейлър на Мадам Уеб (2024)
1 515
Абонирай се за YouTube канала ни
Касандра има рядко заболяване, което и дава силата да пътува в различни измерения, превръщайки я в героинята Мадам Уеб.

Касандра Уеб (Дакота Джонсън) работи като парамедик в нюйоркския квартал Манхатън. Спасяването на хора в линейката е нейното ежедневие. Но едно неочаквано събитие я превръща от герой в медицината в истинска супергероиня: тя придобива способност, с които може да вижда бъдещето. Тя може да преодолее всяка една патова ситуация. След като знае бъдещето, нищо не може да я изненада или да се окаже неподготвена.

Тази понякога объркваща, а понякога полезна дарба преобръща живота на Касандра. Тя дори няма време да си поеме дъх, защото се появява мистериозен злодей с костюм на Спайдърмен, който е запознат със новата ѝ способност. Но какво е замислил този Езекил Симс и какво общо има с няколко на пръв поглед случайни жени, които преследва и иска да убие. Първото нещо, за което може да се досети Касандра, е, че трите жени имат общо бъдеще, но само ако оцелеят до него. Във видение си разбира, че злодеят е колкото опасен, токова и важен.  Въпреки всичко решава да се запознае с преследваните жени, защото тя е единствения им шанс за оцеляване в това смъртоносното настояще. Тя трябва винаги да е две крачки през своя враг, защото той също може да вижда в бъдещето.

Това е историята на произхода на спайдър-мен на Sony, която е паралелна на тази на Марел и се развива в различна вселена на познатия ни Питър Паркър. Тя включва филми като Венъм (2018) и Венъм 2: Време е за Карнидж (2021) и Морбиус (2022). Героите Мери Паркър и Бен Паркър са имената на починалите родители на героя Питър Паркър.

Мадам Уеб е героиня от спайди-вселената, която може да предсказва бъдещето. По телепатичен начин може да получава информация за почти всичко. Филмът следва нейната историята за това как е получила тези способности.

Вдъхновен от героя на Marvel Касандра Уеб – сляпа жена, която страда от рядко неврологично заболяване. То предизвиква странични ефекти, но в положителен аспект, поради които Касандра развива допълнителни психически способности, с които може да вижда миналото, настоящето и бъдещето, които използва като медиум. Ражда се Мадам Уеб – самотница, която прикрива силата си, включително телепатия, прозорливост и дори способност да вижда бъдещето. Дори може да извършва астрално пътуване т.е. да пътува в други измерения и да се явява на други форми на живот.

С участието на

  • Dakota Johnson
    Dakota Johnson
    Дакота Джонсън