Изгубени в Париж / Lost in Paris (2016)

6.21 920 votes
Актьори
Fiona Gordon, Emmanuelle Riva, Dominique Abel
Режисьор
Fiona Gordon, Dominique Abel
Сценарист
Fiona Gordon, Dominique Abel
Жанр
Драма
Година
2016
Премиера в България
06 Октомври 2017
Държава
Belgium, France
Продължителност
83 мин.
Трейлър на Изгубени в Париж / Lost in Paris (2016)
3 / 5 - 1 vot
730
2
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Един ден тя получава неочаквано писмо от леля си, от което разбира че спешно трябва да ѝ помогне. Когато отива в Париж да я намери се среща прекалено много изненади: леля ѝ е няма, натъква се на странник, който непрекъснато я преследва.
Фиона, е библиотекарка в малък град в Канада. Тя получава писмо за помощ от леля Марта, която живее в Париж. Тя взема още първия възможен полет до френската столица и когато отива там открива, че леля ѝ е изчезнала. След поредица от зрелищни събития, тя се среща с Dom – егоистичен и съблазнителен бездомник, който не я остава намира.
Режисурата е дело на Dominique Abel, който е роден в Белгия, а Фиона Гордън е родена в Австралия. Те правят заедно първите стъпки в кариерата си през осемдесетте години в Париж – градът, който маркира срещата раждането на тяхното художествено сътрудничество. Прехвърлени в Брюксел, те основават продуцентската компания Courage Mon Amour. Те подписват първия си филм през 2006, който е в сътрудничество с Бруно Роми. Общо създават 3 късометражни филма, третия от които е през 2011 г., и им позволява да бъдат издигнати в международен план. Изгубени в Париж е четвъртия им филм, който се различава от останалите, че в него е края на сътрудничеството си с Роми и той е написан и режисиран от двамата – Dominique и Fiona. Роми споделя, че приема всяко решение или избор, но в живота идва момент, в който трябва да се откъснат от миналото си и да продължим напред следвайки интуицията си.
Добави ревю