Дедпул и Върколака

Логан: Върколакът / Logan (2017)

Logan
8.1816 хил. гласа
Актьори
Hugh Jackman, Dafne Keen, Patrick Stewart
Режисьор
James Mangold
Сценаристи
Scott Frank, James Mangold
Снимки
Just outside Northern Meadows community, New Mexico, Rio Rancho
Жанр
Sci-Fi, Екшън
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 17 мин
Бюджет
127,000,000
Трейлър на Логан: Върколакът / Logan (2017)
3 090
Абонирай се за YouTube канала ни
Хю Джакман за пореден път ще се завърне като Логан, известен още като върколакът, в неговата трета независима роля. Дали Патрик Стюарт ще застане до него, по време на последната му изява, като професор Чарлс Ксавие, все още не е потвърдено,

Зад кадъра

На режисьорския стол на третата част на Wolverine отново ще седна Джеймс Манголд, който стоеше зад същата продукция през 2013 г., когато организира екшън битките. Сценария отговаря на автора Майкъл Грийн, който вече е натрупал опит с герои и техните специални способности: той е написал няколко сценария на епизодите на сериалите Smallville (2001) и Heroes (2008) и също изгради сценария на адаптацията на DC комикса Green Lantern (2011).

Хю Джакман през 2015 г., обяви, че това ще бъде последното му изява като емблематичния мутант с големи и силни метани нокти, Логан. Причината, наред с други неща, той изяви пред обществеността, че трудно се вписва в тази роля и няма повече желания за участие. Той допълни, че вече е заемал достатъчно брой пъти ролята и идва момент, когато трябва да спре. В продължение на 17 години, той се е въплътил в осем филма като върколак, както последната му изява беше в X-Men: Апокалипсис (2016). След 2017 той най-накрая затваря ролята на мутанта с големите нокти.
Върколакът е един от най-популярните символи на вселената на X-Men, така че феновете на героя и актьора трудно ще се разделят с него. Не е ясно, дали новия актьор, който в бъдеще ще замени Джакман, ще скъси живота на Логан?

 

 

С участието на

  • Hugh Jackman
    Hugh Jackman
    Хю Джакман