Малката голяма работа (2019)

5.49 240 votes
Актьори
Regina Hall, Marsai Martin, Issa Rae
Режисьор
Tina Gordon
Сценарист
Tina Gordon, Tracy Oliver
Жанр
Комедия, Фантастика
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 49 мин
Трейлър на Малката голяма работа (2019)
2 728
Абонирай се за YouTube канала ни
Джордан е гадна и високомерна шефка, която изпитва истинско удоволствие от себе си, когато тормози служителите си. Всичко това се променя, в един съдбоносен ден, в който се събужда отново на 13 години. Сега когато е тийнейджърка, никой не я приема на сериозно и трябва да разчита на своите колеги. Отмъщението започва.

Съвременната жена кариеристка Джордан Сандърс, води един привидно перфектен живот, защото тя е почти това, което очаквате да бъде: арогантна шефка с власт и винаги готова да изложи собствените си служители. Леко хаотична, пълна с неограничена енергия, с която никога не се уморява да тормози персонала си.

Но една сутрин, когато се събужда в луксозния си апартамент, познатия ѝ живот е напълно изчезнал – случва се някакво чудо, защото тя вече не е възрастен човек. Това е в истинския смисъл на думата, защото е трансформирана отново е на 13 години. Завърнала се в по-малкото си “аз”, това я поставя в доста неудобна ситуация, с върховната си позиция на шеф. И като че ли това не е достатъчно зле, защото това се случва малко преди една изключително важна презентация, която може да промени цялата ѝ кариера. Отчаяна от себе си, малката Джордан търси своята асистентката Ейприл, на която да посвети настоящата ситуация. Както можеше да се очаква от нея, тя винаги е била вярна на своя ръководител, но също усеща чудесната възможност, за първи път да даде своето мнение на гадната си шефка. Но когато младежката служба за социални грижи е точно зад ъгъла и иска да принуди малката Джордан да ходи на училище, изглежда че ситуацията излиза от всички предели…