Като шеф / Like a Boss (2020)

4.46 800 votes
Актьори
Rose Byrne, Tiffany Haddish, Salma Hayek
Режисьор
Miguel Arteta
Сценарист
Adam Cole-Kelly, Sam Pitman
Жанр
Комедия
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 23 мин
Трейлър на Като шеф / Like a Boss (2020)
432
Абонирай се за YouTube канала ни
Три шефки в една компания - може ли да бъде по-зле? Миа и Мел се радваха на фирма си за красота, докато не дръпната чертата и получиха огромна сума задължения. Това ги принуждава да продадат фирмата си на престижната компания на Келр, която има хоби да тормози и уволнява служителите си. Това е началото на една женска война.

Миа и Мел са най-добрите приятелки, но едва ли могат да бъдат по-различни: докато едната е практична, то другата иска да забогатее възможно най-бързо и след това да живее живота, който изисква много време и труд. Те основава своя компания за красота от нулата, но проблема е, че през цялото това време дълговете им непрекъснато се трупат и вече са достигнали почти половин милион.

Те получават оферта, компанията им да бъде погълната от тази на Клер Луна, за което ще получат 1.7 милиона. Предложението изглежда твърде пикантно за да откажат, но все още не знаят за това, което ще следва. Клер иска да превърне новите си подчинени в нейно протеже: да уволняват със замах, да бъдат облечени по неин стил, докато използва идеите им и трупа състояние. Двете приятелки обявяват война на гадната си шефка, за да върнат отново компанията си.

 

 

С участието на

  • Rose Byrne
    Rose Byrne
    Роуз Бърн