IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Капур и синове / Kapoor and Sons (2016)

7.7
Двама отчуждени братя, се прибират в родния си град и разбират, че родителите им редица проблеми, свързани с липса на пари. Но точно тогава, се появява една жена, в която те се влюбват. Тя се оказва нов проблем, далече по-голям от този на родителите им.

Oopiri (2016)

8
Сину определено няма късмет – освен че е безработна, тя е изхвърлена от семейството си. По време на интервю за работа при мулти-милионера Викрам, от съчувствие той я приема. Животът и се променя, към по-добра светлина, изпълнен с емоции и веселие.

Шах / Wazir (2016)

7.1
Гросмайстор и офицер се сприятеляват с една общата цел в живота – да победят съдбата си, която в последни години не е на тяхна страна.

Хвърчило / Kite (2014)

Sawa е дъщеря на служител на сигурността, който е бил убит от корумпиран полицай. Sawa се присъединява към партньор на баща си Karl, за да намеря и да убият престъпниците. Но тя не подозира все още какво са намеренията на Karl.
4.4

Красавица / Khoobsurat (2014)

В едно семейство жената Nirmala Gupta командва като шеф и всички изпълняват нейните заповеди, докато сина и не се оженва и не довежда едно младо и разпасано момиче, което никой не може да го командва.
6.4

Back in the Day (2014)

Джим е напуснал дома си да стане актьор. Но един ден решава да се върне за да види старите си съученици от колежа и вижда любимата си Лори към която все още има чувства. Но тя се е омъжила преси няколко седмици. Той трябва с нещо да я привлече.
5.1

Героизъм (2014)

Момче и момиче се включват, които живеят в два различни свята – модерния и този на традициите и конвенционалното мислене. Тяхната любов е подложен на още по-голяма изпитание, след като преминават в престъпен свят на терор и насилие.
5.3

Фантом / Phantom (2015)

Кхан е изпратен на невъзможна, след което е позорно изгонен. Той иска да докаже себе си като опитен войник и е готов на всичко.
5.8

Humshakals (2014)

 Ashok има е син на баща милионер, който е в кома. Неговата приятелка му е дала лекарство с което той е изпратен в лудницата, а тя иска да му вземе богатството, а него да замени с клонинг.
1.8

Хайдер (Хамлет) / Haider (2014)

Това е драма на Хамлет – същия сюжет но с малка промяна. Хайдер при завръщането си разбира че чичо му е убил баща му защото е има връзка с майка му.

8.2

2 щата / 2 States (2014)

Филм за двама влюбени които принадлежат на коренно различни семейства. Те са поставени пред трудност, защото семействата им не искат те да се женят.
6.9

Ритник / Kick (2014)

На пътуването с влак към Варшава, психиатър Shaina и индийски полицай Himanshu разговарят заедно и обсъждат бъдещия си брак. Въпреки че и двамата са решили да се обвържат, Shaina казва че преди това е имала връзка с ексцентричен човек на име Деви, живота на който преминава под адреналин, правейки откачени и ненормални неща. Те са прекарали заедно много романтични дни, но един ден Kick я оставил, отишъл далеч и никога повече не се върнал...
5.4

Паланкина на Доли / Dolly Ki Doli (2015)

Доли е прекарано момче, редица мъже искат ръката й. Но както се казва, „Внимавай какво си пожелаваш”, защото никой от тях не подозира каква е истинската й същност.
4.6

Свирепата / Mardaani (2014)

Полицая Shivani, в търсена на отвлечена тийнейджърка стига до покварен свят на трафика на деца. Започва преследване между Shivani и безскрупулните мафиоти
7.3

Намирането на Фани / Finding Fanny (2014)

Един човек получава писмо, която е било написано преди много години, а той така и не го е получил. То е изповед за любов и предложение за брак. Сега той тръгва да търси голямата си любов.
5.8

Anjaan (2014)

Раджу Bhai и Chandran са главите на гангстерска банда, която командва парада в един град. Срещу тях се изправя полицията и по-голяма престъпна група.
5

Daawat-e-Ishq (2014)

Романтичен любовен филм, в който една двойка иска да има щастлива любов, но се оказва че те са напълно противоположни, въпреки че в никой от тях няма лоши черти, любовта им е премина през много изпитания.

6.2

Злодеят / The Villain (2014)

Guru си намира приятелка в която се включва. Той напуска работата за да започне нов живот. Случва се нещо и някой убива момичето. Той иска да си отмъсти, но също да разбере, кой е този човек и защо го е направил.
6.5

Раджа Натварлал / Raja Natwarlal (2014)

Трима дребни мошеници се опитват да прецакат един милиардер. Милиардера убива един от тях и започва война между тях.
6.1

Гангстери / Gunday (2014)

Двама приятели поемат дълго пътешествие в което се надяват да преживеят, да намерят някаква работа и в крайна сметка стават богати и известни.
2.1