Хотел Артемида (2018)

6.120 680 votes
Актьори
Jodie Foster, Dave Bautista, Sofia Boutella
Режисьор
Drew Pearce
Сценарист
Drew Pearce
Жанр
Екшън, Криминален, Трилъри
Година
2018
Премиера
08 Юни 2018
Държава
USA, UK
Продължителност
94 мин.
Бюджет
15,000,000
Трейлър на Хотел Артемида (2018)
3 / 5 - 1 vot
217
2
1
Подземието на хотел в Лос Анджелис представлява тайна болница на най-големите престъпници. Повече от 20 години продължава успешния бизнес, до момента в който възниква индиецът и започва война между "пациентите" на болницата.
В Лос Анджелис през 2028 г. между гневните граждани и полицията има брутални улични битки. Уайкики и неговите приятели искат да използват тази възможност за банков обир, но в крайна сметка те са наети от ченгетата. Ранени, той и оцелелите банкови обирджии бягат в т.нар. Хотел Артемида, в който има подземна тайна болница, управлявана от адвоката и медицинска сестра Жан Томас и нейния асистент Еверест. Докато се занимават с ежедневната си адвокатска професия, едновременно с това управляват тази секретна болница, която се посещава от всякакъв вид престъпници, контрабандисти на оръжия, крадци, гангстери и е оборудвана с най-съвременните устройства.
Тук престъпниците на Лос Анджелис могат да бъдат лекувани. Сестрата управлява болницата, като обещава не само лечение но и закрила за така наречените регистрирани престъпници, като двамата банкови обирджии Уайкики и Хонолулу, а тези без регистрация се обслужват от Еверест.
В продължение на 22 години тайният бизнес върви добре, защото всички посетители спазвали правилата: носенето на оръжията и атаки в хотела са строго забранени. Но след като няколко престъпници нападат възможно най-неподходящия човек, пред вратата застава краля на подземния свят и обявява война на хотела.

Главни актьори
  • Sofia Boutella
    Sofia Boutella
    София Бутела
  • Dave Bautista
    Dave Bautista
    Дейв Батиста
Добави ревю