Момчета за пример (2019)

6.743 540 votes
Актьори
Jacob Tremblay, Brady Noon, Keith L. Williams
Режисьор
Gene Stupnitsky
Сценарист
Gene Stupnitsky, Lee Eisenberg
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Комедия
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 30 мин
3 557
Три деца започват да разследват една странна проява на по-възрастните: целувката. След шпионаж с дрон, те са заловени и неприятностите им едва сега започват.

Макс, Тор и Лукас са на 12 години, най-добри приятели и наистина добри момчета. Те са поканени на парти, в което на случаен принцип всички се целуват: избухва паника, виждайки това толкова отвратително и гадно нещо.

Триото започва да усеща голямо любопитство около загадката, защо хората се целуват. След като търсенето в интернет не помага особено, въпреки многобройните опити, те решават да започнат да шпионират собствените си съседите, за да разберат смисъла на тази странна дейност. В разгара на това важно разследване, приятелите използват дрона на бащата на Макс, до който му е забранено да се докосва. Така играчката попада в неподходящи ръце и бива почти унищожена. Така приятелите пропуска училище и предприемат новата мисия да го поправят или заменят с нов, преди родителите да забележат тази злоупотреба.

Макс е отчаян, защото трябва да направи нещо, преди баща му да се върне у дома. Приятелите пропускат училище и поемат следващата си одисея през L.A, която никак не завършва добре. Те случайно крадат наркотици, преследвани са от полицията и се забъркват в куп проблеми, за да се справят със задачата около връщането на дрона в здраво състояние.