Първобитници / Early Man (2018)

6.115 530 votes
Актьори
Tom Hiddleston, Eddie Redmayne, Maisie Williams
Режисьор
Nick Park
Сценарист
James Higginson, Mark Burton
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2018
Премиера
Държава
САЩ, Англия, Франция
Продължителност
89 мин.
Бюджет
50,000,000
Трейлър на Първобитници / Early Man (2018)
745
4
3
Племе от каменната ера, начело със своя смел водач и неговия любим глиган, ще се сражават с непреодолим враг, който далеч ги превъзхожда, защото вече е открил метала.

Първите хора живеят във времена, когато силни динозаври, вълнести мамути и други първични същества, населяват земното кълбо. Животът в тази праисторическа епоха е изключително труден, а оцеляването още по-опасно. В това сиво минало един пещерен човек трябва да докаже невижданата си смелост, като води своето племе от каменна ера в битка срещу мощен враг, който вече е пристигнал в бронзовата епоха. Тяхното лично превъзходство, което нетърпеливо се издигаше пред всички. Заедно с любимия си глиган Hognob, той се опитва да убеди племето си да влезе в битка с врага, който ги превъзхожда и заплашва дома им.

Early Man показва блясък, който вече сме виждали в подобни анимационни филми преди него с аспекти от каменната ера. Вече The Croods 2013 се бе осмелил да направи това. След успеха на DreamWorks в праисторическата ера на човешкото съществуване, те решиха да подготвят втора част, която ще очакваме през 2020 година. Освен това, през 2015 г., в Добрия динозавър се събраха заедно динозаври и хора, които наистина никога не са се срещали.
За разлика от предходните праисторически приключени, тук не се наблюдава, чиста анимация, а техниката на стоп-моушън, при която движенията на изображенията са по-плавни и с промяна на светлината, те придобиват по-голяма реалистичност. Тази техника сме я виждали в Пиратите! Банда неудачници и Овцата Шон.

С участието на

  • Tom Hiddleston
    Tom Hiddleston
    Том Хидълстън