Малък голям живот (2017)

5.773 780 votes
Актьори
Matt Damon, Hong Chau, Christoph Waltz
Режисьор
Alexander Payne
Сценарист
Jim Taylor, Alexander Payne
Снимки
Toronto, Canada, Ontario
Жанр
Sci-Fi, Драма, Комедия
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ, Норвегия
Продължителност
135 мин.
Трейлър на Малък голям живот (2017)
5 / 5 - 2 vot
1339
6
0
В близко бъдеще ресурсите започват да се изчерпват. Учените решават да направят хората високи само дванадесет сантиметра, с идеята да се намали консумацията. Страхотно решение, адаптирането към което се оказва едно приключение.
Downsizing (2017)

В не толкова далечното бъдеще човечеството се бори срещу прекаленото потребление на храна и природно ресурси. Природните богатства бързо се изчерпват. За да се справят с тези проблеми учените намират едно нестандартно решение: да се намали размера на хората до дванадесет сантиметра, тъй като когато са по-малки и разходите им ще бъдат по-малки: вода, въздух, храна, а живота им ще бъде по-добър, като се нанася по-малка вреда на Земята и имат повече пространство

Пол и съпругата му мечтаят за по-добър живот. Те искат да се справят със световната криза, причинена от пренаселеността. Новото решение предлага на хората много повече, от колкото си представят. То обещава луксозен живот, надхвърлящ всякакви очакванията. Но всъщност, животът в миниатюрния свят не е особено добре подреден, дори и за хората, които искат да живеят луксозно. Пол, който също има идеята да се свие, трябва отново да обмисли това решение, защото жената, която обича, има различни възгледи.

 

Актьорски състав

  • Matt Damon
    Matt Damon
    Мат Деймън
  • Kristen Wiig
    Kristen Wiig
    Кристен Уиг