Годзила срещу Конг
Deadly Illusions

Смъртоносни илюзии (2021)

3.68 880 votes
Актьори
Greer Grammer, Dermot Mulroney, Kristin Davis
Режисьор
Anna Elizabeth James
Сценарист
Anna Elizabeth James
Снимки
Playa San Juan Leighton, California, USA
Жанр
Драма, Трилъри
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 54 мин
Трейлър на Смъртоносни илюзии (2021)
49
Абонирай се за YouTube канала ни
Писателката Мери започва опасна връзка с новата си детегледачка, като историята на романа и реалността започват да се размиват.
Мери постига ненадминат успех като писателка, но в момента страда от липса на вдъхновение, поради което не може да продължи работата си. За да се съсредоточи и да вложи усилията си в новата си творческа история, Мери наема Грейс, млада жена, която да се грижи за нейните децата и да върши домакинската работа. Между нея и Грейс се изгражда връзка, силно приятелство, което наистина ѝ помаха в творчеството. Но същата тази връзка крие и своите тъмни страни. Докато Мери пише новата си история, тя се отдава на фатална игра, като границите между реалността и историята на книгата се размиват в опасни илюзии. Седмици по-късно тя получава обаждане от агенцията, дали все още се интересува от детегледачка, а името Грейс не е в списъка на техните служители. Какво всъщност се крие зад невинността на Грейс?
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички