Cowboy Ninja Viking (2019)

Актьори
Chris Pratt
Режисьор
Michelle MacLaren
Сценарист
Andy Lieberman, Ryan Engle
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Екшън, Приключенски
Година
2019
Държава
USA
Дънкан е шизофреничен пациент, който работи за таен правителствен разузнавателен отдел за обучаване на пациенти с нарушения на личността. Поради болестта си Дънкан развива различни способности като каубой, викинг и нинджа, с който се бори с тероризма.
Каубой, нинджа и викинг
Д-р Себастиан Гислейн е гений. Щастливия женкар и психотерапевт успя да създаде идеалното средство за борба с шпионажа и тероризма: той е лекувал пациенти страдащи от множество нарушения на личността с използване на психотропни вещества за целенасочено лечение. От името на загадъчна тайна организация, тези пациенти се превръщат в агентите и се използват в специални части като убийци, посветени на целите за борба с престъпността. Всяка от тези личности придава определени умения, но само в определен период от време, в който личността се прояви. Тези агенти носят името Триплети, тъй като съчетават в себе си различни умения, които може да са част от страничните ефекти на лекарствата.
Един от всички тях е Дънкан, а неговите три личности въплъщават най-смъртоносните бойни техники от векове, а именно: каубой, нинджа и викинг. Когато зловещия д-р Джон Блек бившо протеже на Гислейн саботира компанията, то агентите се превръщат в ренегати. Сега Дънкан трябва да осигури безопасност сред безграничните си колеги.
В главната роля
  • Chris Pratt
    Chris Pratt
    Крис Прат