Капитан Шарки (2018)

5.270 votes
Актьори
Norman Endres, Anton Petzold, Jule Hermann
Режисьор
Hubert Weiland, Jan Stoltz
Сценарист
Gabriele Walther, Mark Slater
Жанр
Анимация, Приключенски
Година
2018
Премиера в България
Държава
Германия
Продължителност
1 ч 13 мин
Трейлър на Капитан Шарки (2018)
330
Абонирай се за YouTube канала ни
Капитан Шарки има похитители на борда, от които не може да се отърве толкова лесно: те разполагат с компаса, който толкова много му трябва и отгоре на всичко адмирала смята, че той е отвлякъл дъщеря му!

Capt’n Sharky (2018)

Капитан Шарки смята себе си за ужаса на седемте океана – за съжаление той е единственият, който мисли така. Другите моряци не вземат пирата на сериозно, който е все още малък и закръглен, особено стария пират Алтър Бил и неговият екипаж.

Дойде момента, в който трябва да потегли със своя прекрасен кораб, в който има всичко нужно за всеки истински пират: перфектен екипаж състоящ се от моряка плъх, маймуна Fips и папагала Коко. Той не подозира, че има неканени гости на борда: Мики, който е обвинен в кражба и се нуждае от защита и Бони, дъщерята на адмирала, която иска да избяга от баща си. Шърки би искал възможно най-скоро да се отърве от тях, защото екипажа му е достатъчен. От друга страна, той спешно се нуждае от компас за настоящата си мисия, с който Бони разполага. Едно момиче и един моряк – това далеч не прилича на безскрупулния екип, за който се надяваше!
Но сега има друг по-голям проблем: бащата на Бони смята, че младия пират и неговия екипаж, са отвлекли дъщеря му. А колкото се отнася до стария Бил и истинските пирати, те са заинтересувани по-скоро от главата му от колкото да му помогнат.
Шарки скоро трябва да осъзнае, че в живота и друго освен пиратство!