Годзила и Конг: Нова империя

Капитан Америка: Смел нов свят (2025)

Captain America: Brave New World
Актьори
Harrison Ford, Sebastian Stan, Liv Tyler
Режисьор
Julius Onah
Сценаристи
Dalan Musson, Malcolm Spellman
Снимки
Atlanta, Georgia, USA
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Приключенски
Година
2025
Премиера в България
Държава
САЩ
149
Капитан Америка продължава с четвърта част, в която Соколът ще е новият пазител на реда и ще се сблъска с неизвестна заплаха.

Това ще бъде четвъртата част от филмовата поредица за Капитан Америка и едновременно с това продължение на телевизионния минисериал Соколът и Зимният войник (2021).

Сам Уилсън е бивш армейски парашутист, превърнал се в отмъстителя Соколът, който носи униформата и щита на пенсионирания Стив Роджърс (Крис Евънс). Сам ще трябва да се справи с новата си лидерска роля, тъй като нова заплаха се разпространява в международен план, достигайки до най-високите етажи на властта, включително до президента на САЩ, бившия генерал генерал Тадеус Гръмовержеца или Мълнията (все още не е ясно), изигран от  Харисън Форд.

Все още нищо не се знае за сюжета. Може би ще се разказва за новия Капитан Америка, но предвид заглавието най-вероятно този път злодеят няма да е космическо същество, а ще идва от нашите лични редици на човешкия свят, с планове за надмощие или дори завладяване на света.