Тежки времена в Ел роял (2018)

7.178 360 votes
Актьори
Chris Hemsworth, Jon Hamm, Dakota Johnson
Режисьор
Drew Goddard
Сценарист
Drew Goddard
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Криминален, Трилъри
Година
2018
Премиера в България
12 Октомври 2018
Държава
USA
Продължителност
141 мин.
Трейлър на Тежки времена в Ел роял (2018)
2 / 5 - 1 vot
2847
7
1
Седем непознати, всеки от които с мрачни тайна се срещат в хотел Ел Роял. По време на съдбовна нощ всички ще имат един последен шанс за изкупление, преди да вземат еднопосочен билет за ада.
Нов римейк на трилър от 60-те години. В близост до езерото Тахо, на границата на щатите Невада и Калифорния, се намира El Royale – хотел с тъмно минало. През 1969 г. тук се срещат седем непознати, всички от които имат тайни, които крият един друг и се опитват да погребат в миналото. Младия рецепционист приветства сред гостите си свещеник, продавач на прахосмукачки и певец.

Всеки един от тези гости забелязва, че в хотела нищо не е такова, каквото изглежда: една от стаите е буквално препълнена от подслушвателни устройства, гостите в стаите могат лесно да бъдат наблюдавани, а свещеникът излива нещо в напитката на Дарлийн! Когато пристига харизматичния лидер на секта, Били Лий става ясно, че предстои всичко останало, но не и една нормална нощ в хотел Ел Роял.

Тази съдбовна вечер ще бъде краят на всички – те ще имат последен шанс за спасение, но трябва да се изправят пред своето минало. Ще могат ли да направят това въпреки, болезненото минало или адът се стоварва върху тях, завинаги.

Актьорски състав
  • Dakota Johnson
    Dakota Johnson
    Дакота Джонсън
  • Chris Hemsworth
    Chris Hemsworth
    Крис Хемсуърт