Тежки времена в Ел роял (2018)

7.511 310 votes
Актьори
Chris Hemsworth, Jon Hamm, Dakota Johnson
Режисьор
Drew Goddard
Сценарист
Drew Goddard
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Криминален, Трилъри
Година
2018
Премиера в България
12 Октомври 2018
Държава
USA
Трейлър на Тежки времена в Ел роял (2018)
2 / 5 - 1 vot
2286
5
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Седем непознати, всеки от които с мрачни тайна се срещат в хотел Ел Роял. По време на съдбовна нощ всички ще имат един последен шанс за изкупление, преди да вземат еднопосочен билет за ада.
Нов римейк на трилър от 60-те години. В близост до езерото Тахо, на границата на щатите Невада и Калифорния, се намира El Royale – хотел с тъмно минало. През 1969 г. тук се срещат седем непознати, всички от които имат тайни, които крият един друг и се опитват да погребат в миналото. Младия рецепционист приветства сред гостите си свещеник, продавач на прахосмукачки и певец.

Всеки един от тези гости забелязва, че в хотела нищо не е такова, каквото изглежда: една от стаите е буквално препълнена от подслушвателни устройства, гостите в стаите могат лесно да бъдат наблюдавани, а свещеникът излива нещо в напитката на Дарлийн! Когато пристига харизматичния лидер на секта, Били Лий става ясно, че предстои всичко останало, но не и една нормална нощ в хотел Ел Роял.

Тази съдбовна вечер ще бъде краят на всички – те ще имат последен шанс за спасение, но трябва да се изправят пред своето минало. Ще могат ли да направят това въпреки, болезненото минало или адът се стоварва върху тях, завинаги.

  • Dakota Johnson
    Dakota Johnson
    Дакота Джонсън
  • Chris Hemsworth
    Chris Hemsworth
    Крис Хемсуърт
Добави ревю